Skip to main content

MISTING PRO GROENTE & FRUIT

TOT WEL 7 DAGEN LANGER VERSE GROENTE, FRUIT & VIS IN UW SCHAPPEN

Hoe verser uw groente, fruit & vis hoe tevredener uw klanten. Onze verkoeling en bevochtiging systemen zijn zeer professioneel en gebruiksvriendelijk. Een Misting-Pro unit zorgt ervoor dat de kwaliteit van u gewas of vis langer behoudt. Een relatief kleine investering met elke dag weer positieve resultaten. Oh voordat we het vergeten, vliegjes komen niet meer in de buurt van uw producten!

Naar webshopBel Misting-Pro

GROENTE, FRUIT & VIS

Maak het verschil en verhoog uw versheid en klanttevredenheid met onze groente, fruit en vis koeling systemen. Onze misting systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Naar webshop

GENIET VAN ALLE VOORDELEN VAN EEN VERNEVELSYSTEEM VOOR UW VERSPRODUCTEN

Iedere verkoper van groente, fruit en vis weet dat hun klanten het liefst hebben dat er verse producten worden aangeboden. Echter is het niet altijd even makkelijk om de producten ook daadwerkelijk vers te houden. Het zou kunnen dat klanten daardoor snel langs de producten lopen of de producten na lang twijfelen misschien niet meenemen. Dat gaat ten koste van de omzet en levert voedselverspilling op. Een vernevelsysteem is een goede oplossing om bovengenoemde problemen tegen te gaan.

WAT DOET ONS VERNEVELSYSTEEM?

Maar wat is verneveling dan precies? Het klinkt wellicht simpel, maar de gevolgen van het gebruik van zo’n vernevelsysteem zijn zeer positief. Het zorgt namelijk voor verkoeling van uw producten, zonder dat de producten nat worden. Zodoende wordt uitdroging van producten als groente, fruit en vis tegengegaan en blijven zij langer vers. Het levert een win-winsituatie op: de klanten zijn blij met hun verse producten en voor de verkoper komt er meer geld in het laatje.

MINDER VOEDSELVERSPILLING, MEER OMZET

Door het gebruik van een vernevelysteem wordt de kwaliteit van de producten dus langer gewaarborgd. Om die reden zal er niet alleen meer groente, fruit en vis worden verkocht, maar ook wordt de voedselverspilling nog eens tegengegaan. Voedsel wordt erg vaak onnodig verspild, doordat de luchtvochtigheid in de winkels niet erg hoog is.

Dit heeft als gevolg dat de producten vocht afstaan aan de omgeving en dat gaat dan weer ten koste van de kwaliteit en de versheid van de producten. Neem bijvoorbeeld een komkommer of een blaadje sla; u kunt goed zien wanneer deze vers zijn en wanneer niet. Als deze producten snel vocht verliezen, ziet u al snel dat het minder lekker en vers oogt.

KLEINE INVESTERING, GROTE POSITIEVE GEVOLGEN

Met het gebruik van het vernevelsysteem kunt u dit probleem vermijden en uit gaan van verse producten en daarmee tevreden klanten. Het systeem is erg professioneel en gebruiksvriendelijk en is relatief gezien een kleine investering, kijkende naar welke positieve gevolgen het heeft. Want de verkoeling zorgt er niet alleen voor dat de producten vers blijven en u dus meer omzet genereert; ook zal u bijvoorbeeld geen insect of ander dier meer zien rond de producten.

DE VOORDELEN VAN ONS VERNEVELSYSTEEM OP EEN RIJTJE

Al met al kunnen we dus stellen dat verneveling bij groente, fruit en vis veel voordelen met zich meebrengt. Toch hebben we nóg een aantal voordelen die we voor u uit kunnen lichten. Naast dat de marge wordt verhoogd door minder derving en bewezen is dat het systeem bespaart op arbeidskosten, wordt het gebruik van plastic verpakkingen ook nog eens verminderd. Dit draagt dan weer bij aan de mate van duurzaamheid van uw winkel. Bovendien wordt de investering snel terugverdiend, omdat er meer producten worden verkocht naarmate deze langer vers blijven.

We krijgen meer dan eens de vraag of verneveling voor legionella kan zorgen. Het antwoord is simpel: al onze filters zijn ISO9001 en 14001/ Kiwa DVGW270/ TÜV Rheinland gekeurd en daarnaast maken wij gebruik van verschillende hoogwaardige filters. Zo sluiten wij bacteriën 100% uit, zodat u geen negatieve gevolgen zult ondervinden. Met enkel een water- en stroomaansluiting op locatie zit u al goed en kunt u gebruik maken van het systeem. Wilt u de montage van het systeem liever niet zelf doen? Met een extra bijdrage zullen onze specialisten het complete systeem voor u monteren.

GROENTE VERNEVELSYSTEEM KOPEN BIJ MISTING PRO VOOR EEN GLIMLACH BIJ UW KLANTEN!

Gaat u ook voor producten waarvan de kwaliteit langer wordt gewaarborgd en daarmee op termijn een hogere omzet? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een vernevelsysteem en ervaar alle voordelen die het met zich meebrengt. U kunt de koeler uiteraard ook direct bestellen op onze webshop. Heeft u ondanks alle informatie wellicht nog wat vragen? Kijk dan eens op de pagina met meest gestelde vragen of neem contact op.

VOORDELEN

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Pret voor kinderen en huisdieren.

VOORDELEN VAN DE TERRASKOELER

De aanschaf van een nevelsysteem voor uw terras brengt daarnaast nog veel meer voordelen met zich mee. Naast dat het tot wel voor tien graden terrasverkoeling zorgt, heeft het ook nog eens een anti-insectwerking. Dat is ideaal voor uw gasten, die dat niet telkens de vliegen van hun eten af hoeven te jagen. Door de terraskoelers gaan de insecten uit zichtzelf snel weg, als ze er überhaupt al zijn. Bovendien is de terras vernevelaar op afstand bedienbaar door een handige app, waardoor u niet steeds naar het systeem toe hoeft te lopen.

Daar blijft het niet bij, want de terraskoeler is ook nog eens 100% milieuvriendelijk en natuurlijk. Bovendien wordt het zuurstofgehalte verhoogd en is het systeem ideaal voor stofonderdrukking. Zo biedt het ook nog eens enorm veel comfort voor de bezoekers. De terraskoelers zijn beschikbaar voor ieder (horeca)terras en, ook niet onbelangrijk, de gasten worden er niet nat van. Indien de leidingen op de correcte afstand worden geïnstalleerd, kunt u er met u laptop onder zitten zonder dat u of de laptop nat wordt. Met de correcte afstand bedoelen we tussen de 2,00 en 2,20 meter.

MONTAGE IN BENELUX

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Naar webshop

TRUSTPILOT REVIEWS

Maandagochtend via Google op de site terecht gekomen. Een vraag gesteld via het formulier en nog geen uur later werd ik vriendelijk benaderd met verdere uitleg en een offerte. Twee dagen later de installatie al geplaatst. Vriendelijke mannen die alles netjes plaatsen en duidelijk uitleggen. Laat de warmte maar komen.

De Roode LeeuwSnel en vriendelijke service

Via internet contact opgenomen met de firma; bijna onmiddellijk kreeg ik (op zondag) een antwoord terug. Op maandag de onderdelen besteld en op woensdag kon ik de terraskoeling reeds plaatsen! Met temperaturen boven de 30 graden is het zonneterras van ons eetcafé Columbus nu een absolute 'place to be' geworden waar het aangenaam verfrissend is en dit dankzij de professionele materialen van Misting-Pro.

Steefan HaegemanUniek zonneterras met koeling

Jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras.
na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en installatie werkt, hebben we deze besteld en zelf geïnstalleerd.
resultaat : geen muggen meer (op het terras), en bijkomend voordeel : lekker koel!!
top product en goede service.

LeonGeen muggen meer op terras

Wij hebben het systeem op ons terras geinstalleerd in een hele warme periode.
1 deel hebben nog niet voorzien. Op het terrasdeel waar het vernevelingssysteem is geinstalleerd is het een stuk koeler en zijn er totaal geen insecten meer te vinden.
Verder prima service en direct antwoord op vragen!

Raymond VaessenVerkoelend en geen insecten meer
Bekijk alle Trustpilot reviews

GREEP UIT ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.