Skip to main content

HOE WERKT HET...

Hoe werkt de Misting-Pro?

MEEST STILLE & ZUINIGE VERNEVELAAR OP DE MARKT

De Misting-Pro verneveling systeem is zeer gebruikersvriendelijk. Een stroom- en wateraansluiting is voldoende om te genieten van verkoeling. In de bijgeleverde gebruikershandleiding treft u alle benodigde informatie.

Wilt u een Misting-Pro inclusief montage? Wij zijn de specialist en plaatsen de Misting-Pro in heel Benelux.

VEELGESTELDE VRAGEN...

Bekijk de meest gestelde vragen van onze klanten

Word ik nat als ik onder een Misting-Pro zit?

Indien de leidingen op een correcte afstand(2,00-2,20m) worden geïnstalleerd, kunt u met uw laptop eronder zitten, zonder dat deze of uzelf nat zult worden!

Hoeveel water en stroom verbruikt een Misting-Pro vernevelaar?

Onze vernevelingspompen beschikken over energielabel A. Doormiddel van onze interval functie verbruikt de pomp alleen water(±0,025L-1s) en stroom(180w) op het moment dat het vernevelt.

Maakt de vernevelingspomp van een Misting-Pro veel geluid?

Wij beschikken over de stilste vernevelingspompen. Vaak wordt de unit in een afgesloten ruimte geplaatst, waardoor alleen maar het rustgevende geluid van water/nevel wordt opgemerkt. Onze pompen hebben een geluidsniveau van gemiddeld (36Db).

Heeft de Misting-Pro onderhoud nodig?

Jaarlijks dienen de filtercartridges vervangen te worden. Deze kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Wij adviseren om de nozzles in het najaar te verwijderen en in het voorjaar weer te plaatsen voor gebruik.

Tijdens een onderhoudsbeurt van Misting-Pro worden de filters vervangen en de leidingen gereinigd om verstoppingen te voorkomen. Daarnaast wordt de olie ververst en de vernevelingspomp onderhouden. Met een Misting-Pro onderhoudsbeurt heeft u 1 jaar langer garantie.

Wanneer moeten de waterfilters vervangen worden?

Jaarlijks dienen de filtercartridges vervangen te worden. Deze kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen.

Kan ik legionella oplopen onder een Misting-Pro vernevelaar?

Al onze filters zijn ISO9001 en 14001/ Kiwa DVGW270/ TÜV Rheinland gekeurd. Wij maken gebruik van verschillende hoogwaardige filters om bacteriën 100% uit te sluiten. Zodat u met een gerust hart kunt genieten van verkoeling!

Is het ook zelf te installeren?

Met al onze Misting-Pro pakketten leveren wij een handleiding mee. Door de stappen in de handleiding te volgen is het zelf ook te installeren.

Hoelang heb ik garantie op een Misting-Pro vernevelingspakket?

Alle Misting-Pro pakketten hebben standaard 2 jaar garantie. Deze kan eventueel verlengd worden met een Misting-Pro onderhoudsbeurt, waardoor er levenslang garantie ontstaat.

Is het systeem ook op afstand te bedienen?

Al onze vernevelingspompen zijn smart en op afstand bedienbaar. De M100, M200 en M300 zijn bedienbaar en programmeerbaar op afstand door middel van onze handige app. De M50 is bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening.

Kan ik ook verschillende oppervlaktes afzonderlijk vernevelen?

Dit is zeker mogelijk, neem contact op met onze verkooplijn (085-018 55 75) voor een advies op maat.

Kun je vernevelen in een gesloten ruimte?

Het is mogelijk om te vernevelen in een gesloten ruimte, afhankelijk van de omstandigheden en het einddoel.