Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=-mSxh7Xq-DM

Tot wel 10 graden verkoeling met onze terraskoeling systemen

Horeca terraskoeling wordt elk jaar weer belangrijker door de stijgende temperaturen. Een kleine investering met grote voordelen voor uw terras. Misting-Pro is de marktleider in terraskoeling voor de horeca.

Bekijk onze video

Horeca

Maak het verschil en verhoog uw omzet en klanttevredenheid met onze terraskoeling systemen. Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt de Misting-Pro unit.

Direct bellenBestel direct

Ook bij hete temperaturen volle terrassen met Misting-Pro

Het is zomer, de zon schijnt fel en de terrassen lopen vol. Echter zijn de plekken in de schaduw allemaal bezet en u merkt dat er veel potentiële klanten doorlopen omdat zij niet midden in de snikhete zon willen zitten. Herkent u dat probleem en zoekt u er een oplossing voor? Dat snappen we, en daarom kunnen wij van Misting-Pro u deze oplossing bieden. Met onze terras vernevelaar kunnen wij voor wel tien graden verkoeling op uw terras zorgen. Daardoor zit uw terras ook ’s zomers met de heetste temperaturen bomvol.

Voordelen...

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Pret voor kinderen en huisdieren.

Kleine investering voor goede verkoeling van uw terras

Terraskoeling wordt door de stijgende temperaturen ieder jaar weer belangrijker voor de horeca. Misting-Pro is de marktleider op het gebied van horeca terraskoeling en weet dan ook als geen ander dat deze relatief kleine investering met grote voordelen gepaard gaat. De nevelsproeier voor het terras zorgt voor heerlijke verkoeling aan de tafeltjes, wat logischerwijs als gevolg heeft dat er meer klanten op het terras komen zitten. Dat leidt op zijn beurt weer tot meer verkoop en daarmee meer omzet voor het bedrijf. Extra geld in de kas dus, waardoor die relatief toch al kleine investering er weer snel uit is!

Voordelen van de terraskoeler

De aanschaf van een nevelsysteem voor uw terras brengt daarnaast nog veel meer voordelen met zich mee. Naast dat het tot wel voor tien graden terrasverkoeling zorgt, heeft het ook nog eens een anti-insectwerking. Dat is ideaal voor uw gasten, die dat niet telkens de vliegen van hun eten af hoeven te jagen. Door de terraskoelers gaan de insecten uit zichtzelf snel weg, als ze er überhaupt al zijn. Bovendien is de terras vernevelaar op afstand bedienbaar door een handige app, waardoor u niet steeds naar het systeem toe hoeft te lopen.

 

Daar blijft het niet bij, want de terraskoeler is ook nog eens 100% milieuvriendelijk en natuurlijk. Bovendien wordt het zuurstofgehalte verhoogd en is het systeem ideaal voor stofonderdrukking. Zo biedt het ook nog eens enorm veel comfort voor de bezoekers. De terraskoelers zijn beschikbaar voor ieder (horeca)terras en, ook niet onbelangrijk, de gasten worden er niet nat van. Indien de leidingen op de correcte afstand worden geïnstalleerd, kunt u er met u laptop onder zitten zonder dat u of de laptop nat wordt. Met de correcte afstand bedoelen we tussen de 2,00 en 2,20 meter.

Montage in de complete Benelux

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Haal de terraskoelers nog voor de zomer in huis!

Wilt u uw gasten ook verblijden met een comfortabel middagje op het terras ondanks de hitte? Twijfel dan niet en schaf de terras airco snel aan! U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna wij binnen 48 uur met een prijsopgave voor uw specifieke terras komen. Voor Misting-Pro is ieder terras namelijk uniek en wij leveren dan ook maatwerk voor ieder specifiek terras. Heeft u nog vragen voordat u met een offerte-aanvraag komt? Bekijk dan eens de pagina met veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Direct bellenBestel direct

Bekijk onze vernevelaars

Bekijk ons gehele aanbod van vernevelaars.

Shop nu !

Greep uit onze klanten...

Greep uit onze klanten...