Skip to main content

MISTING PRO HORECA

TOT WEL 10 GRADEN VERKOELING MET ONZE TERRASKOELING SYSTEMEN!

Horeca terraskoeling wordt elk jaar weer belangrijker door de stijgende temperaturen. Een kleine investering met grote voordelen voor uw terras. Misting-Pro is de marktleider in terraskoeling voor de horeca.

Naar webshopBel Misting-Pro

Horeca

Maak het verschil en verhoog uw omzet en klanttevredenheid met onze terraskoeling systemen. Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt de Misting-Pro unit.

Naar webshop

OOK BIJ HETE TEMPERATUREN VOLLE TERRASSEN MET MISTING-PRO

Het is zomer, de zon schijnt fel en de terrassen lopen vol. Echter zijn de plekken in de schaduw allemaal bezet en u merkt dat er veel potentiële klanten doorlopen omdat zij niet midden in de snikhete zon willen zitten. Herkent u dat probleem en zoekt u er een oplossing voor? Dat snappen we, en daarom kunnen wij van Misting-Pro u deze oplossing bieden. Met onze terras vernevelaar kunnen wij voor wel tien graden verkoeling op uw terras zorgen. Daardoor zit uw terras ook ’s zomers met de heetste temperaturen bomvol.

VOORDELEN

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Pret voor kinderen en huisdieren.

VOORDELEN VAN DE TERRASKOELER

De aanschaf van een nevelsysteem voor uw terras brengt daarnaast nog veel meer voordelen met zich mee. Naast dat het tot wel voor tien graden terrasverkoeling zorgt, heeft het ook nog eens een anti-insectwerking. Dat is ideaal voor uw gasten, die dat niet telkens de vliegen van hun eten af hoeven te jagen. Door de terraskoelers gaan de insecten uit zichtzelf snel weg, als ze er überhaupt al zijn. Bovendien is de terras vernevelaar op afstand bedienbaar door een handige app, waardoor u niet steeds naar het systeem toe hoeft te lopen.

Daar blijft het niet bij, want de terraskoeler is ook nog eens 100% milieuvriendelijk en natuurlijk. Bovendien wordt het zuurstofgehalte verhoogd en is het systeem ideaal voor stofonderdrukking. Zo biedt het ook nog eens enorm veel comfort voor de bezoekers. De terraskoelers zijn beschikbaar voor ieder (horeca)terras en, ook niet onbelangrijk, de gasten worden er niet nat van. Indien de leidingen op de correcte afstand worden geïnstalleerd, kunt u er met u laptop onder zitten zonder dat u of de laptop nat wordt. Met de correcte afstand bedoelen we tussen de 2,00 en 2,20 meter.

MONTAGE IN BENELUX

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Naar webshop

TRUSTPILOT REVIEWS

Maandagochtend via Google op de site terecht gekomen. Een vraag gesteld via het formulier en nog geen uur later werd ik vriendelijk benaderd met verdere uitleg en een offerte. Twee dagen later de installatie al geplaatst. Vriendelijke mannen die alles netjes plaatsen en duidelijk uitleggen. Laat de warmte maar komen.

De Roode LeeuwSnel en vriendelijke service

Via internet contact opgenomen met de firma; bijna onmiddellijk kreeg ik (op zondag) een antwoord terug. Op maandag de onderdelen besteld en op woensdag kon ik de terraskoeling reeds plaatsen! Met temperaturen boven de 30 graden is het zonneterras van ons eetcafé Columbus nu een absolute 'place to be' geworden waar het aangenaam verfrissend is en dit dankzij de professionele materialen van Misting-Pro.

Steefan HaegemanUniek zonneterras met koeling

Jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras.
na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en installatie werkt, hebben we deze besteld en zelf geïnstalleerd.
resultaat : geen muggen meer (op het terras), en bijkomend voordeel : lekker koel!!
top product en goede service.

LeonGeen muggen meer op terras

Wij hebben het systeem op ons terras geinstalleerd in een hele warme periode.
1 deel hebben nog niet voorzien. Op het terrasdeel waar het vernevelingssysteem is geinstalleerd is het een stuk koeler en zijn er totaal geen insecten meer te vinden.
Verder prima service en direct antwoord op vragen!

Raymond VaessenVerkoelend en geen insecten meer
Bekijk alle Trustpilot reviews

GREEP UIT ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.