Hulp nodig? Bel 085 018 55 75

Misting Pro Horeca

Tot wel 10 graden verkoeling met onze terraskoeling systemen!

Horeca

Maak het verschil en verhoog uw omzet en klanttevredenheid met onze terraskoeling systemen. Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt de Misting-Pro unit.

Ook bij Hete Temperaturen Volle Terrassen met Misting-Pro

Het is zomer, de zon schijnt fel en de terrassen lopen vol. Echter zijn de plekken in de schaduw allemaal bezet en u merkt dat er veel potentiële klanten doorlopen omdat zij niet midden in de snikhete zon willen zitten. Herkent u dat probleem en zoekt u er een oplossing voor? Dat snappen we, en daarom kunnen wij van Misting-Pro u deze oplossing bieden. Met onze terras vernevelaar kunnen wij voor wel tien graden verkoeling op uw terras zorgen. Daardoor zit uw terras ook ’s zomers met de heetste temperaturen bomvol.

Montage in Benelux

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Bekijk de voordelen

Trustpilot Reviews

Greep uit onze klanten

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.