Hulp nodig? Bel 085 018 55 75

Misting Pro Huis & Tuin

Terrasverkoeling wordt elk jaar weer belangrijker door de stijgende temperaturen. Een kleine investering met grote voordelen voor uw tuin.

Huis & Tuin

Maak het verschil en verhoog uw terrasgenot met een Misting-Pro terraskoeling systeem. Last van vliegen? Naast het verkoelen van uw terras hebben onze systemen ook een anti-insectwerking, vaarwel insecten! Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Maak uw Terras nog comfortabeler met de voordelen van Misting-Pro

Het is zomer, de zon schijnt fel en de terrassen lopen vol. Echter zijn de plekken in de schaduw allemaal bezet en u merkt dat er veel potentiële klanten doorlopen omdat zij niet midden in de snikhete zon willen zitten. Herkent u dat probleem en zoekt u er een oplossing voor? Dat snappen we, en daarom kunnen wij van Misting-Pro u deze oplossing bieden. Met onze terras vernevelaar kunnen wij voor wel tien graden verkoeling op uw terras zorgen. Daardoor zit uw terras ook ’s zomers met de heetste temperaturen bomvol.

Expert op het Gebied van Verkoeling in uw Tuin

Door de stijgende temperaturen is het inmiddels geen overbodige luxe meer om een vernevelaar buiten te hebben. Niet alleen op bijvoorbeeld het terras in de horeca, maar ook op uw eigen terras in de tuin is het een goede toevoeging. Misting-Pro is marktleider op het gebied van verkoeling van uw terras en weet zodoende als geen ander hoeveel voordelen zo’n systeem biedt. Of het nu gaat om veranda verkoeling, parasol verkoeling, overkapping verkoeling of het verkoelen van uw schutting; onze specialisten voorzien u eenvoudig en graag van onze professionele vernevelaars.

Alle voordelen van het vernevelings-systeem op een rijtje

Met een kleine investering bent u in het geval van het vernevelingssysteem verzekerd van een aantal fraaie voordelen. Dat het tot wel tien graden terrasverkoeling oplevert is een eerste, maar er zijn nog veel meer pluspunten. Zo heeft het systeem ook een anti-insectwerking en zorgt het er dus voor dat u tijdens het mooie weer niet constant de vliegen en spinnen van u af hoeft te slaan. Bovendien is de vernevelaar buiten op afstand te bedienen, door gebruik te maken van een handige app. Om die reden kunt u lekker in uw favoriete stoel blijven hangen en evengoed gebruik maken van het vernevelingssysteem van Misting-Pro.

Verschillende Mogelijkheden

Met Misting-Pro zijn er verschillende opties mogelijk wanneer u verkoeling voor uw tuin zoekt. De Misting-Pro M-50 is een systeem met alle toebehoren, die uitermate geschikt is voor huis en tuin. Het pakket is onder anderen voorzien van een hoge druk vernevelingspomp, 20 meter PA-leiding, een handleiding + afstandbediening en verbindingsstukken en montagebeugels. Heeft u geen zin of tijd om het systeem zelf te monteren? Dan kunt u de montage voor een extra bedrag ook overlaten aan onze specialisten. Een andere optie is de Misting-Pro M-50 in combinatie met een luxe parasol. Hierbij wordt er, naast het hele pakket, ook nog eens een parasol met een diameter van 3,5 meter geleverd.

Bekijk de voordelen

Trustpilot Reviews

Greep uit onze klanten

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.