Skip to main content

MISTING PRO INDUSTRIES

UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN INDUSTRIËLE HOGEDRUKVERNEVELING!

Wij bieden geavanceerde oplossingen voor een breed scala aan industrieën, waarbij we de kracht van fijne vernevelingstechnologie benutten om uw operationele efficiëntie te verbeteren.

Naar webshopBel Misting-Pro

AIRCO PRE-COOLING

Misting-Pro Industries is vooroplopend in pre-cooling voor airconditioning. Onze geavanceerde hogedrukvernevelingstechnologie verkoelt de inkomende lucht op een uiterst efficiënte manier, wat resulteert in meerdere voordelen. Door de lucht voor te koelen voordat deze de airconditioner bereikt, wordt niet alleen de werkbelasting van de compressor verminderd, maar wordt ook het temperatuurverschil tussen binnen- en buitenlucht verkleind. Dit leidt tot een kortere en efficiëntere werking van de compressor, wat op zijn beurt de energieconsumptie met wel 30% kan verminderen. De aangepaste systemen voor airco pre-cooling van Misting-Pro Industries zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren met uw bestaande installaties, en dragen bij aan een aangenamer binnenklimaat met optimale energie-efficiëntie. Ga vandaag nog de voordelen ervaren en neem contact op om te ontdekken hoe onze expertise uw airconditioningsysteem kan transformeren.

STALKOELING VOOR VEE

Investeer in het welzijn van uw vee met de geavanceerde stalkoelingstechnologie van Misting-Pro Industries. Onze hoogwaardige hogedrukvernevelingssystemen zijn speciaal ontworpen om de omgevingstemperatuur in veestallen effectief te verlagen, waardoor stress bij dieren wordt verminderd en hun algehele productiviteit wordt verhoogd. Door water op hoge druk te vernevelen, creëren we een fijne nevel die snel verdampt en warmte absorbeert, wat resulteert in een koelere en comfortabelere omgeving voor uw vee. Onze systemen worden nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeften van uw stal en de lokale klimatologische omstandigheden, zodat u kunt profiteren van optimale prestaties en verbeterd welzijn voor uw dieren. Kies voor de voordelen van op maat gemaakte stalkoeling en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise uw stal kan transformeren en de gezondheid van uw vee kan bevorderen.

VERNEVELING VOOR GLASTUINBOUW

Haal meer uit uw gewassen met de geavanceerde vernevelingstechnologie van Misting-Pro Industries in de glastuinbouw. Onze expertise op het gebied van hogedrukverneveling biedt een scala aan voordelen die uw gewasopbrengst kunnen transformeren. Door het verhogen van de luchtvochtigheid in uw kassen creëert onze hogedrukverneveling een ideaal microklimaat voor uw gewassen. Dit resulteert in verminderde plantenstress en bevordert een gezonde groei. Bovendien worden voedingsstoffen efficiënter opgenomen, wat leidt tot een verbeterde kwaliteit en kwantiteit van uw gewassen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte vernevelingssystemen naadloos aansluiten bij uw teeltbehoeften en omgevingsfactoren, en daarmee uw teeltresultaten en productiviteit op een duurzame manier kunnen verhogen. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te verkennen en uw glastuinbouw naar een nieuw niveau te tillen.

STOFONDERDRUKKING EN GEURBEHEERSING

In de essentiële domeinen van stofonderdrukking en geurbeheersing excelleert Misting-Pro Industries met oplossingen die verder gaan dan conventionele methoden. Onze geavanceerde hogedrukvernevelingstechnologie is een krachtige troef in het verminderen van stofverspreiding binnen industriële omgevingen, wat niet alleen zorgt voor een schonere en veiligere werkplek, maar ook bijdraagt aan een gezonder milieu en verbeterde luchtkwaliteit. Bovendien kunnen onaangename geuren effectief worden geneutraliseerd door onze op maat gemaakte vernevelingssystemen. Deze systemen zijn ontworpen om geurverdrijvende middelen gelijkmatig te verspreiden, waardoor een comfortabele en aangenamere werkomgeving ontstaat voor werknemers en omwonenden. Kies voor Misting-Pro Industries’ innovatieve aanpak en ontdek hoe wij uw stof- en geurbeheersingsbehoeften kunnen vervullen met technologieën die verder gaan dan verwachtingen.

BEKIJK ONS PRODUCT OF NEEM CONTACT OP!

Naar webshopContact opnemen

100% NATUURLIJK EN MILIEUVRIENDELIJK

Door de stijgende temperaturen wordt terraskoeling steeds belangrijker voor de horeca. Doordat wij als Misting-Pro zijnde marktleider zijn op het gebied van terraskoeling, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de horeca om over een terras koeling vernevelaar te beschikken. Eerder lieten we al even weten dat een terraskoeler van Misting-Pro voor tot wel tien graden verkoeling zorgt, maar er kleven uiteraard nog veel meer voordelen aan het hebben van een terras koeling vernevelaar vast. We zetten een aantal van deze voordelen hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje.

  • Een terraskoeler zorgt voor anti-insectwerking op uw terras
  • De terraskoeling is honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en bovendien per app op afstand bedienbaar
  • Terraskoeling verhoogt het zuurstofgehalte op uw terras en is ideaal voor stofonderdrukking
  • Wij beschikken over terraskoeling voor terrassen van iedere grootte

MONTAGE IN BENELUX

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Naar webshop

TRUSTPILOT REVIEWS

Maandagochtend via Google op de site terecht gekomen. Een vraag gesteld via het formulier en nog geen uur later werd ik vriendelijk benaderd met verdere uitleg en een offerte. Twee dagen later de installatie al geplaatst. Vriendelijke mannen die alles netjes plaatsen en duidelijk uitleggen. Laat de warmte maar komen.

De Roode LeeuwSnel en vriendelijke service

Via internet contact opgenomen met de firma; bijna onmiddellijk kreeg ik (op zondag) een antwoord terug. Op maandag de onderdelen besteld en op woensdag kon ik de terraskoeling reeds plaatsen! Met temperaturen boven de 30 graden is het zonneterras van ons eetcafé Columbus nu een absolute 'place to be' geworden waar het aangenaam verfrissend is en dit dankzij de professionele materialen van Misting-Pro.

Steefan HaegemanUniek zonneterras met koeling

Jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras.
na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en installatie werkt, hebben we deze besteld en zelf geïnstalleerd.
resultaat : geen muggen meer (op het terras), en bijkomend voordeel : lekker koel!!
top product en goede service.

LeonGeen muggen meer op terras

Wij hebben het systeem op ons terras geinstalleerd in een hele warme periode.
1 deel hebben nog niet voorzien. Op het terrasdeel waar het vernevelingssysteem is geinstalleerd is het een stuk koeler en zijn er totaal geen insecten meer te vinden.
Verder prima service en direct antwoord op vragen!

Raymond VaessenVerkoelend en geen insecten meer
Bekijk alle Trustpilot reviews

GREEP UIT ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.