Tot wel 10 graden verkoeling met onze stalkoeling systemen

Hittestress onder vee wordt elk jaar een belangrijker aandachtspunt. De toenemende hittegolven zorgen voor stress in veestallen. Zonder maatregelen bestaat er zelfs een kans op het overlijden van de dieren. Een Misting-Pro stalverkoeling systeem voorkomt hittestress bij uw dieren en draagt bij aan een betere klimaat binnen uw stal.

Bekijk onze video

Stalverkoeling

Wilt u ook dansende dieren in uw stal? Een kleine investering met grote impact. Wij zijn het adres voor uw stalverkoeling apparatuur. Onze stalverkoeling systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroomaansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Direct bellenBestel direct

Voorkom hittestress in uw stal met stalkoeling van Misting Pro

Door de toenemende warmte wordt het voor de dieren in de veestallen steeds minder fijn leven. Hittestress onder vee wordt om die reden dan ook een steeds belangrijker aandachtspunt. Wanneer er tijdens hittegolven geen maatregelen worden getroffen, bestaat de kans zelfs dat er dieren overlijden aan de stress in de veestallen. Vandaar dat het cruciaal is dat er voor dit probleem naar een oplossing wordt gezocht. Misting Pro is met een oplossing gekomen voor dit soort situaties en verkoopt stalkoeling in de vorm van een vernevelingssysteem voor de stal.

Kleine investering, grote impact

Een vernevelaar voor uw stal zorgt ervoor dat uw dieren stukken beter bestand zijn tegen de hitte op de hete zomerdagen. Omdat het vernevelingssysteem voor de stal tot wel tien graden verkoeling oplevert, voorkomt het een hoop hittestress bij het vee in uw stal. De stalkoeling is een kleine investering met grote impact. De dieren zullen namelijk weer een stuk vrolijker door de stal hobbelen door het betere klimaat dat de vernevelaar voor de stal met zich meebrengt. Dat komt niet alleen de dieren ten goede, maar zorgt tevens voor een betere werksfeer op de boerderij.

Voordelen...

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Pret voor kinderen en huisdieren.

Voordelen van een vernevelaar in uw stal

De stalkoeling is dus prettig voor de dieren in de stal, maar heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Zo heeft het vernevelingsysteem voor de stal bijvoorbeeld een anti-insectwerking. Zo blijven de vliegen en insecten lekker weg en hebben u en de dieren tijdens de hitte geen last van muggen die om het hoofd heen zoemen.

Zoals gezegd levert de vernevelaar van de stal tot wel tien graden verkoeling op en daarnaast is het ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Het zuurstofgehalte in de stal wordt verhoogd en bovendien is de koeling ideaal voor stofonderdrukking. Waar het systeem ook hangt; u kunt het te allen tijde bedienen. Via een handige app is de stalkoeling namelijk op afstand bedienbaar, wat het ook nog eens erg praktisch maakt.

Geen last van nattigheid en geluid

Worden de dieren eigenlijk niet nat van dit vernevelingsysteem? Nee! Wanneer het systeem op de juiste afstand is geïnstalleerd, hebben de dieren geen last van nattigheid. Het enige wat ze zullen merken is de heerlijke verkoeling waarvoor de vernevelaar van de stal zorgt. Bovendien zullen de dieren ook geen last hebben van eventuele harde geluiden uit de vernevelingspomp. Misting Pro beschikt over de stilste vernevelingspompen en de unit wordt in een afgesloten ruimte geplaatst. Daardoor merken de dieren wellicht enkel het rustgevende geluid van water of nevel op.

We kunnen ons voorstellen dat u het wellicht lastig vindt om het vernevelingssysteem zelf te monteren in uw stal. Vandaar dat wij de optie bieden om het systeem tegen betaling door onze specialisten te laten monteren. Zo weet u zeker dat alles goed zit en de dieren optimaal zullen genieten van de voordelen van de stalkoeling. U heeft verder zelf niets nodig om het systeem te laten werken. Het enige waarover u dient te beschikken, is een water- en stroomaansluiting. Het systeem is daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

Bekijk onze vernevelaars

Bekijk ons gehele aanbod van vernevelaars.

Shop nu!

Bestel uw nieuwe stalkoeling vandaag nog!

Gunt u uw dieren ook een fijner leven en wilt u ze bij hittegolven kunnen laten genieten van verkoeling tot wel tien graden? Zorg dan dat u nog voor de zomer begint een vernevelaar voor in uw stal aanschaft. Vraag een vrijblijvende offerte aan en of bestel direct en verzeker uzelf van grote voordelen middels een kleine investering. Heeft u nog vragen over ons product? Dan kunt u altijd even op de pagina met meest gestelde vragen kijken. Staat uw vraag er niet bij en bent u op zoek naar andere info? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of te WhatsAppen.

Greep uit onze klanten...

Greep uit onze klanten...