Skip to main content

MISTING PRO VEESTALLEN

TOT WEL 10 GRADEN VERKOELING MET ONZE STALKOELING SYSTEEM

Hittestress onder vee wordt elk jaar een belangrijker aandachtspunt. De toenemende hittegolven zorgen voor stress in veestallen. Zonder maatregelen bestaat er zelfs een kans op het overlijden van de dieren. Een Misting-Pro stalverkoeling systeem voorkomt hittestress bij uw dieren en draagt bij aan een betere klimaat binnen uw stal.

Naar webshopBel Misting-Pro

STALVERKOELING

Wilt u ook dansende dieren in uw stal? Een kleine investering met grote impact. Wij zijn het adres voor uw stalverkoeling apparatuur. Onze stalverkoeling systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroomaansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Naar webshop

VOORKOM HITTESTRESS IN UW STAL MET STALKOELING VAN MISTING PRO

Door de toenemende warmte wordt het voor de dieren in de veestallen steeds minder fijn leven. Hittestress onder vee wordt om die reden dan ook een steeds belangrijker aandachtspunt. Wanneer er tijdens hittegolven geen maatregelen worden getroffen, bestaat de kans zelfs dat er dieren overlijden aan de stress in de veestallen. Vandaar dat het cruciaal is dat er voor dit probleem naar een oplossing wordt gezocht. Misting Pro is met een oplossing gekomen voor dit soort situaties en verkoopt stalkoeling in de vorm van een vernevelingssysteem voor de stal.

KLEINE INVESTERING, GROTE IMPACT

Een vernevelaar voor uw stal zorgt ervoor dat uw dieren stukken beter bestand zijn tegen de hitte op de hete zomerdagen. Omdat het vernevelingssysteem voor de stal tot wel tien graden verkoeling oplevert, voorkomt het een hoop hittestress bij het vee in uw stal. De stalkoeling is een kleine investering met grote impact. De dieren zullen namelijk weer een stuk vrolijker door de stal hobbelen door het betere klimaat dat de vernevelaar voor de stal met zich meebrengt. Dat komt niet alleen de dieren ten goede, maar zorgt tevens voor een betere werksfeer op de boerderij.

VOORDELEN VAN EEN VERNEVELAAR IN UW STAL

De stalkoeling is dus prettig voor de dieren in de stal, maar heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Zo heeft het vernevelingsysteem voor de stal bijvoorbeeld een anti-insectwerking. Zo blijven de vliegen en insecten lekker weg en hebben u en de dieren tijdens de hitte geen last van muggen die om het hoofd heen zoemen.

Zoals gezegd levert de vernevelaar van de stal tot wel tien graden verkoeling op en daarnaast is het ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Het zuurstofgehalte in de stal wordt verhoogd en bovendien is de koeling ideaal voor stofonderdrukking. Waar het systeem ook hangt; u kunt het te allen tijde bedienen. Via een handige app is de stalkoeling namelijk op afstand bedienbaar, wat het ook nog eens erg praktisch maakt.

GEEN LAST VAN NATTIGHEID EN GELUID

Worden de dieren eigenlijk niet nat van dit vernevelingsysteem? Nee! Wanneer het systeem op de juiste afstand is geïnstalleerd, hebben de dieren geen last van nattigheid. Het enige wat ze zullen merken is de heerlijke verkoeling waarvoor de vernevelaar van de stal zorgt. Bovendien zullen de dieren ook geen last hebben van eventuele harde geluiden uit de vernevelingspomp. Misting Pro beschikt over de stilste vernevelingspompen en de unit wordt in een afgesloten ruimte geplaatst. Daardoor merken de dieren wellicht enkel het rustgevende geluid van water of nevel op.

We kunnen ons voorstellen dat u het wellicht lastig vindt om het vernevelingssysteem zelf te monteren in uw stal. Vandaar dat wij de optie bieden om het systeem tegen betaling door onze specialisten te laten monteren. Zo weet u zeker dat alles goed zit en de dieren optimaal zullen genieten van de voordelen van de stalkoeling. U heeft verder zelf niets nodig om het systeem te laten werken. Het enige waarover u dient te beschikken, is een water- en stroomaansluiting. Het systeem is daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

VOORDELEN

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Pret voor kinderen en huisdieren.

100% NATUURLIJK EN MILIEUVRIENDELIJK

Door de stijgende temperaturen wordt terraskoeling steeds belangrijker voor de horeca. Doordat wij als Misting-Pro zijnde marktleider zijn op het gebied van terraskoeling, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de horeca om over een terras koeling vernevelaar te beschikken. Eerder lieten we al even weten dat een terraskoeler van Misting-Pro voor tot wel tien graden verkoeling zorgt, maar er kleven uiteraard nog veel meer voordelen aan het hebben van een terras koeling vernevelaar vast. We zetten een aantal van deze voordelen hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje.

  • Een terraskoeler zorgt voor anti-insectwerking op uw terras
  • De terraskoeling is honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en bovendien per app op afstand bedienbaar
  • Terraskoeling verhoogt het zuurstofgehalte op uw terras en is ideaal voor stofonderdrukking
  • Wij beschikken over terraskoeling voor terrassen van iedere grootte

MONTAGE IN BENELUX

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Naar webshop

TRUSTPILOT REVIEWS

Maandagochtend via Google op de site terecht gekomen. Een vraag gesteld via het formulier en nog geen uur later werd ik vriendelijk benaderd met verdere uitleg en een offerte. Twee dagen later de installatie al geplaatst. Vriendelijke mannen die alles netjes plaatsen en duidelijk uitleggen. Laat de warmte maar komen.

De Roode LeeuwSnel en vriendelijke service

Via internet contact opgenomen met de firma; bijna onmiddellijk kreeg ik (op zondag) een antwoord terug. Op maandag de onderdelen besteld en op woensdag kon ik de terraskoeling reeds plaatsen! Met temperaturen boven de 30 graden is het zonneterras van ons eetcafé Columbus nu een absolute 'place to be' geworden waar het aangenaam verfrissend is en dit dankzij de professionele materialen van Misting-Pro.

Steefan HaegemanUniek zonneterras met koeling

Jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras.
na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en installatie werkt, hebben we deze besteld en zelf geïnstalleerd.
resultaat : geen muggen meer (op het terras), en bijkomend voordeel : lekker koel!!
top product en goede service.

LeonGeen muggen meer op terras

Wij hebben het systeem op ons terras geinstalleerd in een hele warme periode.
1 deel hebben nog niet voorzien. Op het terrasdeel waar het vernevelingssysteem is geinstalleerd is het een stuk koeler en zijn er totaal geen insecten meer te vinden.
Verder prima service en direct antwoord op vragen!

Raymond VaessenVerkoelend en geen insecten meer
Bekijk alle Trustpilot reviews

GREEP UIT ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.