Hulp nodig? Bel 085 018 55 75

Misting Pro Terraskoeling

ervaar tot wel 10 graden verkoeling dankzij onze vernevelaars

Terraskoeling

Maak het verschil en verhoog uw omzet en klanttevredenheid met onze terraskoeling systemen. Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt de Misting-Pro unit.

Ervaar de voordelen van terraskoeling

Merkt u dat potentiële klanten op de heetste dagen doorlopen in plaats van dat zij plaatsnemen op uw terras? En bent u op zoek naar een oplossing voor deze kwestie? Dan hebben wij van Misting-Pro hier met onze terraskoeling de juiste oplossing voor! Onze terras koeling vernevelaar zorgt ervoor dat het tot wel tien graden koeler wordt op uw terras, wat logischerwijs als resultaat heeft dat er ook met hoge temperaturen meer mensen eerder op het terras gaan zitten. Interesse in de terraskoeler van Misting-Pro? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem direct contact op met onze specialisten!

100% Natuurlijk & Milieuvriendelijk

Door de stijgende temperaturen wordt terraskoeling steeds belangrijker voor de horeca. Doordat wij als Misting-Pro zijnde marktleider zijn op het gebied van terraskoeling, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de horeca om over een terras koeling vernevelaar te beschikken. Eerder lieten we al even weten dat een terraskoeler van Misting-Pro voor tot wel tien graden verkoeling zorgt, maar er kleven uiteraard nog veel meer voordelen aan het hebben van een terras koeling vernevelaar vast. We zetten een aantal van deze voordelen hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje.

  • Een terraskoeler zorgt voor anti-insectwerking op uw terras
  • De terraskoeling is honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en bovendien per app op afstand bedienbaar
  • Terraskoeling verhoogt het zuurstofgehalte op uw terras en is ideaal voor stofonderdrukking
  • Wij beschikken over terraskoeling voor terrassen van iedere grootte

Montage in Benelux

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Trustpilot Reviews

Greep uit onze klanten

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.