Hulp nodig? Bel 085 018 55 75

Misting Pro Veestallen

Tot wel 10 graden verkoeling met onze stalkoeling systeem

Stalverkoeling

Wilt u ook dansende dieren in uw stal? Een kleine investering met grote impact. Wij zijn het adres voor uw stalverkoeling apparatuur. Onze stalverkoeling systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroomaansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Voorkom hittestress in uw stal met stalkoeling van Misting-Pro

Door de toenemende warmte wordt het voor de dieren in de veestallen steeds minder fijn leven. Hittestress onder vee wordt om die reden dan ook een steeds belangrijker aandachtspunt. Wanneer er tijdens hittegolven geen maatregelen worden getroffen, bestaat de kans zelfs dat er dieren overlijden aan de stress in de veestallen. Vandaar dat het cruciaal is dat er voor dit probleem naar een oplossing wordt gezocht. Misting Pro is met een oplossing gekomen voor dit soort situaties en verkoopt stalkoeling in de vorm van een vernevelingssysteem voor de stal.

Kleine investering, grote impact

Een vernevelaar voor uw stal zorgt ervoor dat uw dieren stukken beter bestand zijn tegen de hitte op de hete zomerdagen. Omdat het vernevelingssysteem voor de stal tot wel tien graden verkoeling oplevert, voorkomt het een hoop hittestress bij het vee in uw stal. De stalkoeling is een kleine investering met grote impact. De dieren zullen namelijk weer een stuk vrolijker door de stal hobbelen door het betere klimaat dat de vernevelaar voor de stal met zich meebrengt. Dat komt niet alleen de dieren ten goede, maar zorgt tevens voor een betere werksfeer op de boerderij.

De voordelen van een vernevelaar in uw stal

De stalkoeling is dus prettig voor de dieren in de stal, maar heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Zo heeft het vernevelingsysteem voor de stal bijvoorbeeld een anti-insectwerking. Zo blijven de vliegen en insecten lekker weg en hebben u en de dieren tijdens de hitte geen last van muggen die om het hoofd heen zoemen.Zoals gezegd levert de vernevelaar van de stal tot wel tien graden verkoeling op en daarnaast is het ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Het zuurstofgehalte in de stal wordt verhoogd en bovendien is de koeling ideaal voor stofonderdrukking. Waar het systeem ook hangt; u kunt het te allen tijde bedienen. Via een handige app is de stalkoeling namelijk op afstand bedienbaar, wat het ook nog eens erg praktisch maakt.

Geen last van nattigheid & geluid

Worden de dieren eigenlijk niet nat van dit vernevelingsysteem? Nee! Wanneer het systeem op de juiste afstand is geïnstalleerd, hebben de dieren geen last van nattigheid. Het enige wat ze zullen merken is de heerlijke verkoeling waarvoor de vernevelaar van de stal zorgt. Bovendien zullen de dieren ook geen last hebben van eventuele harde geluiden uit de vernevelingspomp. Misting Pro beschikt over de stilste vernevelingspompen en de unit wordt in een afgesloten ruimte geplaatst. Daardoor merken de dieren wellicht enkel het rustgevende geluid van water of nevel op.

We kunnen ons voorstellen dat u het wellicht lastig vindt om het vernevelingssysteem zelf te monteren in uw stal. Vandaar dat wij de optie bieden om het systeem tegen betaling door onze specialisten te laten monteren. Zo weet u zeker dat alles goed zit en de dieren optimaal zullen genieten van de voordelen van de stalkoeling. U heeft verder zelf niets nodig om het systeem te laten werken. Het enige waarover u dient te beschikken, is een water- en stroomaansluiting. Het systeem is daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

100% Natuurlijk & Milieuvriendelijk

Door de stijgende temperaturen wordt terraskoeling steeds belangrijker voor de horeca. Doordat wij als Misting-Pro zijnde marktleider zijn op het gebied van terraskoeling, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de horeca om over een terras koeling vernevelaar te beschikken. Eerder lieten we al even weten dat een terraskoeler van Misting-Pro voor tot wel tien graden verkoeling zorgt, maar er kleven uiteraard nog veel meer voordelen aan het hebben van een terras koeling vernevelaar vast. We zetten een aantal van deze voordelen hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje.

  • Een terraskoeler zorgt voor anti-insectwerking op uw terras
  • De terraskoeling is honderd procent natuurlijk, milieuvriendelijk en bovendien per app op afstand bedienbaar
  • Terraskoeling verhoogt het zuurstofgehalte op uw terras en is ideaal voor stofonderdrukking
  • Wij beschikken over terraskoeling voor terrassen van iedere grootte

Montage in Benelux

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Trustpilot Reviews

Greep uit onze klanten

Neem contact op

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.