Skip to main content

MISTING PRO HUIS & TUIN

TOT WEL 10 GRADEN VERKOELING MET ONZE TERRASKOELING SYSTEMEN!

Terrasverkoeling wordt elk jaar weer belangrijker door de stijgende temperaturen. Een kleine investering met grote voordelen voor uw tuin. Misting-Pro is marktleider in terraskoeling voor Huis & Tuin. Een overkapping, parasol, schutting, veranda of zonnescherm voorzien wij eenvoudig van onze professionele vernevelaars. U kunt onze systemen ook eenvoudig zelf monteren met de bijbehorende handleiding.

Naar webshopBel Misting-Pro

HUIS & TUIN

Maak het verschil en verhoog uw terrasgenot met een Misting-Pro terraskoeling systeem. Last van vliegen? Naast het verkoelen van uw terras hebben onze systemen ook een anti-insectwerking, vaarwel insecten! Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

MAAK UW TERRAS NOG COMFORTABELER MET DE VOORDELEN VAN MISTING-PRO

Maakt de felle zon het ’s zomers soms zo warm in uw tuin dat het niet meer lekker is om buiten te genieten van het mooie weer? En vraagt u zich af of daar iets tegen te doen is? Dan heeft Misting-Pro daar met een vernevelaar voor in de tuin het juiste antwoord op. Hiermee wordt het niet alleen direct wat koeler in de tuin, maar er hangen bovendien nog veel meer voordelen aan vast. Welke voordelen dat zijn, leggen we u hieronder uit.

Naar webshop

EXPERT OP HET GEBIED VAN VERKOELING IN UW TUIN

Door de stijgende temperaturen is het inmiddels geen overbodige luxe meer om een vernevelaar buiten te hebben. Niet alleen op bijvoorbeeld het terras in de horeca, maar ook op uw eigen terras in de tuin is het een goede toevoeging. Misting-Pro is marktleider op het gebied van verkoeling van uw terras en weet zodoende als geen ander hoeveel voordelen zo’n systeem biedt. Of het nu gaat om veranda verkoeling, parasol verkoeling, overkapping verkoeling of het verkoelen van uw schutting; onze specialisten voorzien u eenvoudig en graag van onze professionele vernevelaars.

ALLE VOORDELEN VAN HET VERNEVELINGSSYSTEEM OP EEN RIJTJE

Met een kleine investering bent u in het geval van het vernevelingssysteem verzekerd van een aantal fraaie voordelen. Dat het tot wel tien graden terrasverkoeling oplevert is een eerste, maar er zijn nog veel meer pluspunten. Zo heeft het systeem ook een anti-insectwerking en zorgt het er dus voor dat u tijdens het mooie weer niet constant de vliegen en spinnen van u af hoeft te slaan. Bovendien is de vernevelaar buiten op afstand te bedienen, door gebruik te maken van een handige app. Om die reden kunt u lekker in uw favoriete stoel blijven hangen en evengoed gebruik maken van het vernevelingssysteem van Misting-Pro.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Met Misting-Pro zijn er verschillende opties mogelijk wanneer u verkoeling voor uw tuin zoekt. De Misting-Pro M-50 is een systeem met alle toebehoren, die uitermate geschikt is voor huis en tuin. Het pakket is onder anderen voorzien van een hoge druk vernevelingspomp, 20 meter PA-leiding, een handleiding + afstandbediening en verbindingsstukken en montagebeugels. Heeft u geen zin of tijd om het systeem zelf te monteren? Dan kunt u de montage voor een extra bedrag ook overlaten aan onze specialisten. Een andere optie is de Misting-Pro M-50 in combinatie met een luxe parasol. Hierbij wordt er, naast het hele pakket, ook nog eens een parasol met een diameter van 3,5 meter geleverd.

VOORDELEN

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Pret voor kinderen en huisdieren.

VOORDELEN VAN DE TERRASKOELER

De aanschaf van een nevelsysteem voor uw terras brengt daarnaast nog veel meer voordelen met zich mee. Naast dat het tot wel voor tien graden terrasverkoeling zorgt, heeft het ook nog eens een anti-insectwerking. Dat is ideaal voor uw gasten, die dat niet telkens de vliegen van hun eten af hoeven te jagen. Door de terraskoelers gaan de insecten uit zichtzelf snel weg, als ze er überhaupt al zijn. Bovendien is de terras vernevelaar op afstand bedienbaar door een handige app, waardoor u niet steeds naar het systeem toe hoeft te lopen.

Daar blijft het niet bij, want de terraskoeler is ook nog eens 100% milieuvriendelijk en natuurlijk. Bovendien wordt het zuurstofgehalte verhoogd en is het systeem ideaal voor stofonderdrukking. Zo biedt het ook nog eens enorm veel comfort voor de bezoekers. De terraskoelers zijn beschikbaar voor ieder (horeca)terras en, ook niet onbelangrijk, de gasten worden er niet nat van. Indien de leidingen op de correcte afstand worden geïnstalleerd, kunt u er met u laptop onder zitten zonder dat u of de laptop nat wordt. Met de correcte afstand bedoelen we tussen de 2,00 en 2,20 meter.

MONTAGE IN BENELUX

Het nevelsysteem voor uw terras van Misting-Pro is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft slechts over een stroom- en wateraansluiting te beschikken om gebruik te kunnen maken van deze terrasverkoeler. In de bijgeleverde gebruikershandleiding vindt u verder alle informatie die u nodig heeft om te genieten van alle voordelen die de terras vernevelaar met zich meebrengt. Bent u bang dat het u zelf niet lukt om het systeem te monteren op uw terras? Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding komen onze specialisten het nevelsysteem in heel de Benelux op uw terras monteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Naar webshop

TRUSTPILOT REVIEWS

Maandagochtend via Google op de site terecht gekomen. Een vraag gesteld via het formulier en nog geen uur later werd ik vriendelijk benaderd met verdere uitleg en een offerte. Twee dagen later de installatie al geplaatst. Vriendelijke mannen die alles netjes plaatsen en duidelijk uitleggen. Laat de warmte maar komen.

De Roode LeeuwSnel en vriendelijke service

Via internet contact opgenomen met de firma; bijna onmiddellijk kreeg ik (op zondag) een antwoord terug. Op maandag de onderdelen besteld en op woensdag kon ik de terraskoeling reeds plaatsen! Met temperaturen boven de 30 graden is het zonneterras van ons eetcafé Columbus nu een absolute 'place to be' geworden waar het aangenaam verfrissend is en dit dankzij de professionele materialen van Misting-Pro.

Steefan HaegemanUniek zonneterras met koeling

Jaren lang hadden wij bij mooi weer last van muggen op ons terras.
na van alles te hebben geprobeerd kwamen we uit bij misting pro. na telefonisch uitleg te hebben gehad over hoe de verneveling en installatie werkt, hebben we deze besteld en zelf geïnstalleerd.
resultaat : geen muggen meer (op het terras), en bijkomend voordeel : lekker koel!!
top product en goede service.

LeonGeen muggen meer op terras

Wij hebben het systeem op ons terras geinstalleerd in een hele warme periode.
1 deel hebben nog niet voorzien. Op het terrasdeel waar het vernevelingssysteem is geinstalleerd is het een stuk koeler en zijn er totaal geen insecten meer te vinden.
Verder prima service en direct antwoord op vragen!

Raymond VaessenVerkoelend en geen insecten meer
Bekijk alle Trustpilot reviews

GREEP UIT ONZE KLANTEN

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Dan raden wij het u aan om het contactformulier hiernaast in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.