Skip to main content

Tot wel 10 graden verkoeling met onze terraskoeling systemen

Terrasverkoeling wordt elk jaar weer belangrijker door de stijgende temperaturen. Een kleine investering met grote voordelen voor uw tuin. Misting-Pro is marktleider in terraskoeling voor Huis & Tuin. Een overkapping, parasol, schutting, veranda of zonnescherm voorzien wij eenvoudig van onze professionele vernevelaars. U kunt onze systemen ook eenvoudig zelf monteren met de bijbehorende handleiding.

Bekijk onze video

Huis & Tuin

Maak het verschil en verhoog uw terrasgenot met een Misting-Pro terraskoeling systeem. Last van vliegen? Naast het verkoelen van uw terras hebben onze systemen ook een anti-insectwerking, vaarwel insecten! Onze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, naast een water en stroom aansluiting heeft u niks nodig, de rest regelt onze Misting-Pro unit.

Direct bellenBestel direct

Maak uw terras nog comfortabeler met de voordelen van Misting-Pro

Maakt de felle zon het ’s zomers soms zo warm in uw tuin dat het niet meer lekker is om buiten te genieten van het mooie weer? En vraagt u zich af of daar iets tegen te doen is? Dan heeft Misting-Pro daar met een vernevelaar voor in de tuin het juiste antwoord op. Hiermee wordt het niet alleen direct wat koeler in de tuin, maar er hangen bovendien nog veel meer voordelen aan vast. Welke voordelen dat zijn, leggen we u hieronder uit.

Misting-Pro; expert op het gebied van verkoeling van uw tuin

Door de stijgende temperaturen is het inmiddels geen overbodige luxe meer om een vernevelaar buiten te hebben. Niet alleen op bijvoorbeeld het terras in de horeca, maar ook op uw eigen terras in de tuin is het een goede toevoeging. Misting-Pro is marktleider op het gebied van verkoeling van uw terras en weet zodoende als geen ander hoeveel voordelen zo’n systeem biedt. Of het nu gaat om veranda verkoeling, parasol verkoeling, overkapping verkoeling of het verkoelen van uw schutting; onze specialisten voorzien u eenvoudig en graag van onze professionele vernevelaars.

Voordelen...

Anti-insectwerking op uw terras.

Tot wel 10 graden Terrasverkoeling.

100% milieuvriendelijk en natuurlijk.

Verhoogt zuurstofgehalte.

Ideaal voor stofonderdrukking.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras.

Op afstand bedienbaar door handige app.

Pret voor kinderen en huisdieren.

Alle voordelen van het vernevelingssysteem op een rijtje

Met een kleine investering bent u in het geval van het vernevelingssysteem verzekerd van een aantal fraaie voordelen. Dat het tot wel tien graden terrasverkoeling oplevert is een eerste, maar er zijn nog veel meer pluspunten. Zo heeft het systeem ook een anti-insectwerking en zorgt het er dus voor dat u tijdens het mooie weer niet constant de vliegen en spinnen van u af hoeft te slaan. Bovendien is de vernevelaar buiten op afstand te bedienen, door gebruik te maken van een handige app. Om die reden kunt u lekker in uw favoriete stoel blijven hangen en evengoed gebruik maken van het vernevelingssysteem van Misting-Pro.

Verschillende mogelijkheden

Met Misting-Pro zijn er verschillende opties mogelijk wanneer u verkoeling voor uw tuin zoekt. De Misting-Pro M-50 is een systeem met alle toebehoren, die uitermate geschikt is voor huis en tuin. Het pakket is onder anderen voorzien van een hoge druk vernevelingspomp, 20 meter PA-leiding, een handleiding + afstandbediening en verbindingsstukken en montagebeugels. Heeft u geen zin of tijd om het systeem zelf te monteren? Dan kunt u de montage voor een extra bedrag ook overlaten aan onze specialisten. Een andere optie is de Misting-Pro M-50 in combinatie met een luxe parasol. Hierbij wordt er, naast het hele pakket, ook nog eens een parasol met een diameter van 3,5 meter geleverd.

Bekijk onze vernevelaars

Bekijk ons gehele aanbod van vernevelaars.

Shop nu!

Alle voordelen van het vernevelingssysteem op een rijtje

Met een kleine investering bent u in het geval van het vernevelingssysteem verzekerd van een aantal fraaie voordelen. Dat het tot wel tien graden terrasverkoeling oplevert is een eerste, maar er zijn nog veel meer pluspunten. Zo heeft het systeem ook een anti-insectwerking en zorgt het er dus voor dat u tijdens het mooie weer niet constant de vliegen en spinnen van u af hoeft te slaan. Bovendien is de vernevelaar buiten op afstand te bedienen, door gebruik te maken van een handige app. Om die reden kunt u lekker in uw favoriete stoel blijven hangen en evengoed gebruik maken van het vernevelingssysteem van Misting-Pro. Een andere belangrijke pijler is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Met enkel een water- en stroomaansluiting tot uw beschikking zit u al goed! Daarnaast is het ook niet onbelangrijk dat de terraskoeling beschikbaar is voor ieder formaat terras, dus zeker ook voor u. De verkoeling van uw tuin is met dit systeem 100% milieuvriendelijk en natuurlijk en het verhoogt ook nog eens het zuurstofgehalte. Als laatste levert het ook genoegdoening op bij kinderen en huisdieren, die liever met dan zonder verkoeling in de hitte zitten.

Afrekenen met de hitte? Schaf uw vernevelingssysteem aan bij Misting-Pro!

Bent u ook klaar met de extreme hitte of de irritante insecten in uw tuin? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte voor een vernevelingssysteem voor uw tuin aan. Lever hierbij de afmetingen, uw wensen en een aantal foto’s van de situatie aan en wij reageren binnen twee werkdagen met een prijsopgave voor de verkoeling van uw tuin. Heeft u meer informatie nodig over de nevelsproeiers voor uw tuin? Dan kunt u altijd even op de pagina met meest gestelde vragen kijken of contact met ons opnemen.

Greep uit onze klanten...

Greep uit onze klanten...